Reviews

Alleen een 5-sterren review is goed genoeg!

Bij Baaslevert is klanttevredenheid meer dan een doel – het is onze missie. Elk klantcontact is een kans om een buitengewone ervaring te bieden. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om jou de allerbeste service te verlenen, elke keer weer.

Waarom kiezen voor Baaslevert?

Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Bij Baaslevert denken wij mee, geven wij eerlijk advies en kan je met vol vertrouwen bestellen!

Een belofte van uitmuntendheid

Onze belofte aan jou is niet alleen kwaliteit, maar een ervaring die je verwachtingen overtreft. We zijn hier om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Baaslevert is jouw betrouwbare partner voor kwaliteit én service.

Laat je stem horen

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We streven naar voortdurende verbetering en jouw mening helpt ons daarbij. Deel je ervaring en ontdek waarom Baaslevert de voorkeurskeuze is voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en service.

Klik hier om je ervaring te delen en hoe wij onze missie tot een 5 sterrenreview kunnen volbrengen!

Wat klanten zeggen over Baaslevert

9.6/10 116 beoordelingen
5/5
""

25-11-2023
SDK Kinderopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"fijne eravring, netje geholpen. wel veel artikelen niet op voorraad en onbekende levertijden"

22-11-2023
Kinderopvang Op ‘t Bergske

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, alles netjes geregeld."

21-11-2023
Leni Kuijpers aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vlot geleverd, prachtige producten!"

21-11-2023
Gezondheidscentrum HoogeHeide

Webshop Trustmark
5/5
"Heerlijke prijzen en vlotte uitlevering! "

20-11-2023
Sandra Veehof aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"snelle levering!"

20-11-2023
mika aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

20-11-2023
Mireyma Richardson aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Mooie producten die een echte aanvulling zijn voor de bso. Het emotieboek hebben we gelijk in gebruik genomen en zijn we enorm blij mee. "

17-11-2023
Sabine aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Overzichtelijke website met een ruim assortiment aan correcte prijzen. Mijn bestellen had 1 dagje vertraging en daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Een aanrader!"

16-11-2023
Katrien Peeters aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, mooie produkten!!"

16-11-2023
Anja Bousché - Broeke aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vriendelijk, leuke prijzen, artikel was niet leverbaar en vervanging gezocht, echt top!"

16-11-2023
Wierenga

Webshop Trustmark
4/5
"Fijne stoelen, snel geleverd. "

15-11-2023
Topkids Noorderplassen

Webshop Trustmark
5/5
""

15-11-2023
Dreumesgroep Villa Zuideinde aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

14-11-2023
Lucie Harmsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"fijn contact, snel reageren. snelle levering"

14-11-2023
SKA Kinderopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Ik ben heel blij dat ik deze site ontdekt heb, veel montessori en open speelgoed. Er wordt snel gereageerd en het wordt snel geleverd."

13-11-2023
Laura

Webshop Trustmark
5/5
"Prachtig speelgoed voor een redelijk prijs"

12-11-2023
Janine SIngels aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Hele fijne service. Denken met je mee in mogelijkheden. Laagdrempelig contact. Goede kwaliteit "

12-11-2023
Marjolijn van hout aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

10-11-2023
Bloesem Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service en kwaliteit"

07-11-2023
Kinderopvang Morgen

Webshop Trustmark
5/5
"Korein is DOL op Baaslevert. Wat wordt er mooi geknutseld op onze BSO met jullie prachtige en fijne spullen. Top!!! "

07-11-2023
Korein

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering! Goede service"

07-11-2023
Kinderopvang Dikke Maatjes BV

Webshop Trustmark
5/5
""

07-11-2023
Betine Gerrits aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Overzichtelijk, snelle levering en goede service, onze vragen werden gelijk beantwoord!"

07-11-2023
Mootje

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle services"

06-11-2023
JD aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Zeer tevreden, prijzen en kwaliteitsverhouding zijn erg aangenaam. "

05-11-2023
Samia Abdellaoui aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

04-11-2023
Sibel Koc aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Breed assortiment, goede service, snelle levering!"

03-11-2023
Kinderopvang Natuurlijk Avontuurlijk

Webshop Trustmark
5/5
"Wat een goede service en zo een fijn contact. Er wordt goed geluisterd en meegedacht over je wensen en je word zo goed mogelijk geïnformeerd. Het is ook een snelle service wat het allemaal ook erg prettig maakt. Zeer tevreden klant dus vanaf onze kant. "

03-11-2023
Astrid KDV de Zandpoort Peuterpraat

Webshop Trustmark
5/5
""

03-11-2023
Nancy Deserno aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

03-11-2023
A. de Koning aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Bedankt voor de duidelijke overzichtelijke website, het blijft een feestje om elk jaar bij jullie onze cadeautjes voor 5 december in te kopen. Bedankt voor de snelle levering we hebben alles ruim op tijd binnen"

03-11-2023
Melanie

Webshop Trustmark
5/5
"Prima service, er miste onderdelen van het geleverde product. Dit is netjes en snel opgelost door de missende onderdelen via de leverancier snel als nog te leveren. Heel blij mee!"

02-11-2023
Mattijs aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

02-11-2023
Rovertjes

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en groot assortiment "

02-11-2023
Carlijn

Webshop Trustmark
4/5
"Levering was heel.snel.
Klantenservice vriendelijk"

01-11-2023
KDV Possum

Webshop Trustmark
4/5
"snelle levering, makkelijk communicatie via whatsapp, moeiljik te bellen vanuit België omdat landcode niet aanwezig was. "

31-10-2023
Senel Senel aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"goede Service. Sneller geleverd dan verwacht!"

31-10-2023
Lorraine

Webshop Trustmark
5/5
"Het pakket is snel thuis geleverd en het product is goed verpakt. Wij zijn heel blij met het leuke fauteuiltje wat we nog hebben kunnen bestellen bij Baaslevert voor ons zoontje! "

27-10-2023
Rosanne

Webshop Trustmark
5/5
"Heel snelle levering, goed verpakt, heel tevreden "

27-10-2023
Dirk Soetaert aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering. Artikelen netjes en zorgvuldig verpakt."

24-10-2023
S.Krijger

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, bestelling was er al een paar dagen later!"

24-10-2023
Kc de Kameleon

Webshop Trustmark
5/5
""

23-10-2023
Stefan Bourgeois aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Behulpzaam en meedenkend. Goede service en vlotte verzending."

21-10-2023
Natalie aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

20-10-2023
Nick Cillessen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service...fijne degelijke producten. Onze BSOkids zijn er helemaal weg van"

19-10-2023
Ruth Kornegoor Kidsenter

Webshop Trustmark
3/5
"Het duurde erg lang voordat mijn bestelling geleverd werd. "

19-10-2023
Sandra Smit aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"De service is top, snelle levering, en speelgoed is van top kwaliteit "

19-10-2023
Tineke Spoelstra van Berne-Opfang it Boefke

Webshop Trustmark
5/5
""

19-10-2023
KDV de Uitvinder

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering!"

18-10-2023
Lieke

Webshop Trustmark
5/5
"Geweldige service en prima producten voor een goede prijs."

17-10-2023
kinderopvang Piep

Webshop Trustmark
5/5
""

16-10-2023
Aaltje Komen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Prima levering, alleen een deel van het pakket kwam in i.v.m. onvoldoende voorraad. Duurde niet zo lang voor de 2e levering dus was ik best tevreden. Overal een prima website! Duimen omhoog."

14-10-2023
Nervin

Webshop Trustmark
5/5
"Duidelijke website, goede service en zeer attente medewerkers"

11-10-2023
Kinderopvang Het Tuinhuis

Webshop Trustmark
5/5
"Super geplaatst"

11-10-2023
St. Jozef

Webshop Trustmark
4/5
"Goeie service! Snel in elkaar gemaakt."

11-10-2023
Tessa Halfman

Webshop Trustmark
5/5
"Vriendelijke hulp en snel in elkaar gezet. Super service!"

11-10-2023
Kindernet De Stadstuin

Webshop Trustmark
5/5
"We hebben bij BaasLevert een duoslaper voor het praktijklokaal besteld.
mooi bedje, fijne levering en goede communicatie."

11-10-2023
Koning Willem 1 College

Webshop Trustmark
5/5
"Goeie service. Eerst nog even gebeld om wat vragen te stellen en vriendelijk geholpen. Product werd ook heel snel geleverd. "

11-10-2023
Mirjan de Ruiter aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

10-10-2023
Kinderdam

Webshop Trustmark
4/5
"Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service en de producten zijn goed verpakt. "

10-10-2023
Anoniem

Webshop Trustmark
5/5
""

08-10-2023
Jeanne Van den Camp aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

08-10-2023
Jolanda Onkenhout aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"zelf gehaald "

06-10-2023
CB-Intermediair

Webshop Trustmark
5/5
"Wauw! Wat een mooie houten autobaan hebben we besteld voor onze peuteropvang. Deze gaat zorgen voor jarenlang speelplezier! Mooie website met super leuke duurzame materialen en alles netjes en snel geleverd."

04-10-2023
Peuteropvang de Rakkertjes

Webshop Trustmark
5/5
"Mooie materialen en prima service"

04-10-2023
Donkey Kinderdagverblijf en BSO

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle service en leuke materialen!"

04-10-2023
Kindercentrum Wollewaps

Webshop Trustmark
5/5
"snelle levering. binnen 2 dagen.
Alles werd netjes in elkaar gezet en op zijn plek gezet.
karton is ook weer meegenomen dus we hadden geen troep binnen.
"

03-10-2023
POZ de Heidebijtjes

Webshop Trustmark
5/5
"Super mooie spullen, goede service bij baaslevert!!"

30-09-2023
Sharissa Titawanno aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Prima levering. Lekker snel"

29-09-2023
Jory

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en heel mooie wandspellen!"

29-09-2023
Charlotte Monville

Webshop Trustmark
5/5
"Mooie kwaliteit meubels en knutselmaterialen. Makkelijk te bereiken bij vragen. Zeer tevreden "

29-09-2023
KDV de Sprookjesboom

Webshop Trustmark
4/5
"De producten zijn van goede en duurzame kwaliteit. We zijn erg tevreden over onze houten babygym."

28-09-2023
Martine

Webshop Trustmark
5/5
""

27-09-2023
KOBA HeLi vzw -GVBS Annuncia Instituut - Greet Gielis

Webshop Trustmark
4/5
"Fijne materialen die goed aansluiten bij onze pedagogische visie. Een keer onduidelijkheid gehad over een dubbele factuur, maar was snel opgelost! "

25-09-2023
Doomijn

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en duidelijke tijdstip van aflevering van vervoerder"

24-09-2023
Dirk van Baaren

Webshop Trustmark
5/5
"Levering goed verlopen en meubel geplaatst
"

22-09-2023
Christa Booij

Webshop Trustmark
5/5
"Fijne materialen, mooie kwaliteit en snelle levering. Producten aanbod wat net een beetje anders is dan bij anderen. Persoonlijke benadering"

22-09-2023
Mirjam van Klink van De TOREN van Klinker

Webshop Trustmark
4/5
"Mooie materialen van hoge kwaliteit. Supergoede service, ook als alles niet vlekkeloos verloopt. Gaan mee met ontwikkelingen en passen hun aanbod daarop aan. "

21-09-2023
Kinderopvang de Bosuiltjes

Webshop Trustmark
5/5
"Mooi, degelijk product. Snelle levering."

21-09-2023
Hilde Guis aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Ik ben tevreden."

21-09-2023
Eva Mikkelsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Voor onze babyverschoning heb ik een aankleedkussen op maat besteld bij Baaslevert. Deze is van stevig materiaal en als ik weer eentje nodig zou hebben dan bestel ik weer bij Baaslevert. Vlotte en vriendelijke service. "

21-09-2023
Kim Klein

Webshop Trustmark
5/5
""

20-09-2023
Ramin Keywanshokouh

Webshop Trustmark
5/5
"De service die ik kreeg bij het bestellen en het leveren was super. Ik ondervond een probleempje met de klok en die hebben ze samen met mij opgelost! Echt super! Dank je wel
"

19-09-2023
Susanne Jonkheer

Webshop Trustmark
4/5
"Altijd snelle levering en prettig contact.
"

19-09-2023
Marit Bos

Webshop Trustmark
4/5
""

18-09-2023
Berndien Pruim

Webshop Trustmark
5/5
"Binnen de afgesproken tijd bezorgd"

18-09-2023
Sandra

Webshop Trustmark
5/5
"Super levering van de bedjes. En het plaatsen. "

18-09-2023
Kim Bremmers-Bindels

Webshop Trustmark
4/5
"Snelle service, goeie kwaliteit "

18-09-2023
Celine Vandenberghe

Webshop Trustmark
4/5
"Zeer goede en correcte service! Problemenna verkoop snel opgelost!"

15-09-2023
Ann-Sofie De Mey

Webshop Trustmark
4/5
"Goede service levering duurde wel wat langer dan gedacht.
Goede communicatie verder. De modderkeuken ziet er leuk uit en de kinderen zijn erg enthousiast!"

15-09-2023
Ditty Vergeer

Webshop Trustmark
5/5
"We hebben een mooie tractor en tankstation bij Baaslevert gekocht. Er wordt volop mee gespeeld en heeft een mooie uitstraling."

13-09-2023
Heidi

Webshop Trustmark
5/5
""

12-09-2023
Karin den Hartog

Webshop Trustmark
5/5
""

11-09-2023
Nancy Theunisz

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service en vakkennis. "

11-09-2023
Daniël

Webshop Trustmark
5/5
"Uitstekende service"

09-09-2023
Macybo aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering netjes verpakt. "

08-09-2023
Fam

Webshop Trustmark
5/5
"Goede kwaliteit prijs verhouding. De materialen zijn stevig en zien er goed uit. Het contact over de materialen is snel en vriendelijk. Ik raad Baas levert zeker aan bij mensen in het onderwijs en in de opvang. Materialen die goed zijn, maar toch niet te duur. "

08-09-2023
Monique

Webshop Trustmark
5/5
""

08-09-2023
Malissa Heldoorn

Webshop Trustmark
5/5
"De producten zijn origineel en mooi. Wij zijn er erg blij mee."

08-09-2023
Eva Toele - Bij de Boshoeve

Webshop Trustmark